ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA

Studenti Šumarskog fakulteta na terenskoj nastavi u Velikoj Gorici

Terenska nastava pod vodstvom izvanrednog profesora Vinka Paulića, bila je usmjerena na problematiku selekcije ukrasnog drveća i grmlja za sadnju u urbanom području te podizanje, njegu i održavanje drvoreda
WhatsApp Image 2024-10-25 at 14.09.06 Grad Velika Gorica

Grad Veliku Goricu danas su posjetili studenti Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u sklopu terenske nastave za kolegij „Uzgoj stabala izvan šuma“, koji se održava u 3. semestru diplomskog studija Šumarstvo, smjer Uzgajanje i uređivanje šuma s lovnim gospodarenjem.

Uvod u terensku nastavu održali su predstavnici Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i promet i Upravnog odjela za prostorno planiranje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Grada Velike Gorice te predstavnici VG Komunalaca – Poslovna jedinica održavanje javnih zelenih površina. Studentima su predstavljeni načini upravljanja, uređenja i održavanja javnih zelenih površina na području Grada.

Terenska nastava pod vodstvom izvanrednog profesora Vinka Paulića, bila je usmjerena na problematiku selekcije ukrasnog drveća i grmlja za sadnju u urbanom području te podizanje, njegu i održavanje drvoreda.

Događanja
Velika Gorica