Berba medalja u mlađem i starijem uzrastu

KK VELIKA GORICA Ema Jukić se vratila sa svjetskog prvenstva, odlični rezultati u Daruvaru i Rijeci

Članovi Karate kluba Velika Gorica marljivo treniraju i skupljaju odličja na brojnim borilištima po Hrvatskoj
image8

Juniorka Karate kluba Velika Gorica Ema Jukić, početkom ovog tjedna vratila se sa Svjetskog prvenstva za kadete, juniore i U21 koje je održano u Veneciji. Debi je Ema nažalost završila porazom u prvom kolu od predstavnice Srbije.

-Ponosni smo na nju i njezino sudjelovanje na ovom najvećem karate natjecanju na svijetu. Ema je veliki potencijal i natjecateljica koja će uz konstantni rad sigurno napraviti odlične rezultate- istaknuo je trener Goran Živković, čiji su se članovi posljednjih tjedana marljivo borili na borilištima po cijeloj Hrvatskoj.

Na turniru u Daruvaru gorički karatisti su osvojili osam odličja – 2 zlata, 3 srebra i 3 bronce. Najuspješniji su bili braća Miletović, Borna i Vito, osvojivši zlata u svojim kategorijama. Srebrom su se u Daruvaru okitili Bruno Debijađi, Nikola Krnjaja i Ita Noršić, a broncom Luka Jukić, Borna Miletović i Ita Noršić.

Nakon Daruvara, uslijedio je turnir u Rijeci – Champions Cup na kojem je osvojeno pet zlatnih i tri brončana odličja. Najuspješniji su bili Ema Filković, Katja Braica, Matea Kordić, Mia Čunčić i Nikola Huzjak osvojivši zlatne medalje, a bronce su osvojili Matea Kordić, Mia Čunčić i Franka Jerkin.

Sport
Velika Gorica