Značajna investicija

Zurovec najavio izgradnju sportske dvorane uz OŠ Kerestinec

Investicija vrijedna 4,35 milijuna eura
Zagreb: Sabor raspravlja o izmjenama zakona o upravljanju i odrzavanju zgrada Patrik Macek/PIXSELL

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec najavio je gradnju sportske dvorane uz Osnovnu školu u Kerestincu. Radovi u vrijednosti 4.352.911,03 eura kreću kroz dva tjedna.

– Danas sam potpisao Ugovor za izgradnju nove sportske dvorane uz Osnovnu školu u Kerestincu. Radovi u vrijednosti 4.352.911,03 eura kreću kroz dva tjedna. Osnovna škola Kerestinec do sada nije imala dvoranu te će izgradnjom iste učenici, ali i ostali korisnici, napokon moći provoditi aktivnosti na području mjesta u kojem žive – napisao je Zurovec na društvenim mrežama.

Dodao je da su potrebe na području sporta u Svetoj Nedelji velike i da će još više rasti.

– Upravo je zato ulaganje u izgradnju sportskih objekata na području Svete Nedelje neophodno. I dalje ćemo kao grad raditi na razvoju sporta i sportske infrastrukture – ističe Zurovec.

Naglašava da ga izrazito veseli što će iduće godine Kerestinec napokon imati svoju sportsku dvoranu koja će biti prvobitno namijenjena izvođenju adekvatne nastave, ali i ostalih sportskih aktivnosti koje će se tamo odvijati.

– Osiguravanjem potrebne sportske infrastrukture i adekvatnih prostora za sportske aktivnosti potičemo ljude svih uzrasta, osobito djecu i mlade, na bavljenje sportom – napisao je Dario Zurovec na društvenim mrežama.

Aktualno
Sveta Nedelja