Bili smo na Udarniku

VIDEO/FOTO Kurilovec u derbiju porazio Ravnice. Luka Sedlaček odlučio pobjednika

Derbi utakmica ponudila je svu draž, koju nose takve utakmice
DSC_1160

Derbi susret 7. kola 3. NL Centar odigran je na SRC Udarnik gdje su se susrele dvije prvoplasirane momčadi s prvenstvene ljestvice – domaći Kurilovec i vodeće Ravnice. Gosti su u Kurilovec došli s nizom od šest uzastopnih pobjeda, koje je domaća momčad uspjela prekinuti i približiti im se na samo bod zaostatka.

Derbi utakmica ponudila je svu draž, koju nose takve utakmice. Okupljeni gledatelji mogli su uživati u vrlo dobroj nogometnoj predstavi koju su im podarile obje momčadi. Sjajne prilike, lijepe obrane vrata, kao i odlična sudačka trojka predvođena Janom Jelićem iz Ogulina u najkraćim crtama opisuju zbivanja na kurilovečkom terenu.

Gosti iz Zagreba u prvom su dijelu imali zrelije prilike, no na njihovu štetu na domaćim je vratima bio raspoloženi Leon Išek, koji je lijepim obranama spriječio vodstvo gostiju. Nastavak susreta pripao je igračima trenera Senada Harambašića koji su nakon samo četiri minute igre u drugom dijelu stigli do zgoditka, kojeg je potpisao Luka Sedlaček. Imao je Sedlaček nakon toga još dvije zrele prigode za postizanje gola, no u završnicama nije najbolje reagirao.

Srećom, kazna zbog promašaja nije sustigla Kurilovčane koji su se minimalnom, ali zasluženom pobjedom približili Ravnicama na samo dva boda zaostatka.

3. NL CENTAR, 7. KOLO
NK KURILOVEC – NK RAVNICE 1:0 (0:0)
STRIJELAC: 1:0 Sedlaček (49)
NK KURILOVEC: Išek, Šarić, Vujnović, A. Banić, Sedlaček (od 90. Novak), Chukwu (78. Caganić), Pršir (od 71. Radočaj), Završki, Salihović (od 78. Selman), D. Banić (od 90. Ferina), Starčević. TRENER: Senad Harambašić
NK RAVNICE: Gujić, Piršić (od 86. Ambruš), Dolovski, Šaronja, Kosić, Rell, Kos (od 86. Plojović-Beriša), Kopić, Kopić, Ivančić (od 64. Buzuk), Ivanuš, Ćibarić. TRENER: Domagoj Kosić

Sport
Velika Gorica