Kao u filmu

Masovna tučnjava u centru grada. Troje ozlijeđenih, policija privela 11 osoba

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja
policija

Opsadno stanje – rotirke, policija, hitna, bili su to jučerašnji prizori u centru Koprivnice, na Florijanskom trgu. Prodavačice obližnjih trgovina i djelatnici poslovnih radnji u nevjerici i sa strahom promatrali su što se događa.

– Došli su ovdje s dva ili tri automobila, nekolicina njih, izletjeli van, neki su držali palice. Najednom je nastala opća makljaža, svi su se mlatili, a ubrzo je stigla i policija. To je izgledalo kao u filmu. Bilo nas je strah izaći iz auta. Masovna tučnjava, strašno, rekli su očevici ovog neviđenog sukoba za ePodravinu.

Dodaju kako je, izgleda, sve počelo kad su trojica, inače dobro poznata policiji po sličnim prijestupima, krenula istući nekog u parkiću.

– U njegovu su obrani stigli njegovi ‘kompići’ s palicama, a ubrzo za njima i policija. Sve je bilo puno policije i oni su na vrijeme zaustavili makljažu, koja je mogla proći puno gore, jer očito su svi bili vruće glave i tko zna što bi se dogodilo.

Kako u međuvremenu javlja policija, pod nadzorom je trenutno 11 osoba koji se dovode u vezu s navedenim događajem, od kojih su tri osobe lakše ozlijeđene. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja.

Crna kronika
Središnja Hrvatska