Rezultatski ulet kluba iz Novske

NK LIBERTAS Rad, red i disciplina trenera Večerića polako dolazi do izražaja

Nogometni klub Libertas u susretu 7. kola 4. NL u Novskoj je s 1:0 svladao Stupnik
received_1281824982982656

Nogometni klub Libertas iz Novske samozatajno i bez pompe prati vrh tablice u vrlo izjednačenoj borbi za odlazak u viši rang. Uprava kluba napravila je odličan potez postavljanjem Daria Večerića za trenera i već se nakon pripremnih utakmica vidjelo da Libertas u novu sezonu ide jako.

-Uz igrače koji su igrali prošlu sezonu i priključak nekoliko pojačanja sve ide i više nego što smo očekivali- ističe Velimir Bilandžija.

Rezultatski uzlet momčad je nastavila i u jučerašnjem susretu protiv Stupnika, koji je u Novskoj poražen s 1:0. Pogodak odluke postigao je Antonio Đusi u 77. minuti.

-Iako smo bili oslabljeni bez nekoliko bitnih igrača trener priprema utakmicu s 11 mladih igrača koji dobivaju priliku i na kraju će se pokazati da ju odlično koriste. Uz malo sreće i više spretnosti dolazimo do važne pobjede 1:0 protiv do tad drugoplasirane momčadi Stupnika. Rad, red i disciplina trenera Večerića polako dolazi do izražaja. Libertas trenutno zaostaje 2 boda za prvakom- s ponosom ističe Bilandžija i najavljuje subotnje gostovanje kod Vrbovca.

-Dolazimo prijateljski i neka uz poštenu igru bolji pobijedi- za kraj će Velimir Bilandžija.

Sport
Središnja Hrvatska