U subotu od 17 sati

HNK GORICA DOČEKUJE SLAVEN BELUPO Trener Vidović: Tri boda su nam neophodna

Bez Radoševića i Ndockyta na Koprivničane
Velika Gorica: Konferencija za medije HNK Gorica Zeljko Hladika/PIXSELL

Utakmicom Šibenika i Istre 1961 koja je na rasporedu u petak u 18 sati, otvara se 8. kolo SuperSport HNL-a. Pred nogometašima Gorice nakon serije teških utakmica (Dinamo, Rijeka, Hajduk) slijedi serija utakmica protiv klubova protiv kojih se moraju tražiti bodovi. Prva u nizu tih utakmica već je u subotu, kada na Gradskom stadionu od 17 sati gostuje Slaven Belupo, koji je u prošlom kolu senzacionalno porazio Dinamo (4:1).

-U Splitu su nas koštale individualne pogreške kojima smo darivali Hajduka što su oni znalački kaznili. Mi se moramo okrenuti prema Slaven Belupu, koji se dolaskom Marija Kovačevića podigao- kazao je u uvodu trener HNK Gorice, Rajko Vidović.

-Čeka nas jedna jako zahtjevna utakmica. S naše strane mi ćemo sve učiniti da u subotu odigramo kvalitetnu utakmicu i uzmemo tri boda koja su nam neophodna. Ja vjerujem u momke- o utakmici sa Slaven Belupom će Vidović, koji u nastavku prvenstva neće moći računati na usluge prvog vratara Božidara Radoševića.

Uz trenera Vidovića, susret protiv Slaven Belupa najavio je i pouzdani Valentino Majstorović.

-Mi trebamo gledati utakmicu po utakmicu. U subotu je Slaven Belupo i mi tu idemo po pobjedu- kratko je rekao Majstorović.

Sport
Velika Gorica