Startala nova stolnoteniska sezona

Poraz goričkih stolnotenisača na otvaranju sezone. Djevojkama prva pobjeda

Djeca su nam na kraju ipak najviše uljepšala vikend, jer naši klinci u ligi nada Zagrebačke županije ekipno su osvojili prvo mjesto, poručio je Habijanec
HSTK Velika Gorica

U vikendu za nama startala je nova stolnoteniska sezona za HSTK Velika Gorica, koji u natjecanju ima mušku i žensku ekipu. Dečki su na startu nove sezone gostovali u Zagrebu kod Marathona, gdje su doživjeli poraz 3:1.

-Kod domaćina je Roko Tošić pokazao svoju kvalitetu pobijedivši oba meča, a tu mu je i asistirao Vjekoslav Nemec u vrlo dobrom meču s 3:1 protiv našeg Domagoja Elgera. Jedinu pobjedu s 3:0 upisao je Marko Habijanec protiv Frana Mihaljevića. Unatoč porazu glavu gore, idemo dalje- poručio je Habijanec.

Poražena je i druga ekipa, koja se natječe u Drugoj ligi te je u Dugom Selu od istoimenog domaćina poražena s 4:0. Za razliku od dečkiju, uspješne su bile djevojke, Kelly Van Zon, Mirjana Lučić i Dorotea Bradić. koje su gostovale na Velesajmu kod STK Merixa i ostvarile pobjedu 4:2.

-Djeca su nam na kraju ipak najviše uljepšala vikend, jer naši klinci u ligi nada Zagrebačke županije ekipno su osvojili prvo mjesto- poručio je Habijanec.

Sport
Velika Gorica