Najcjenjenije klupsko natjecanje vraća se u Zagreb

Modri otputovali u Baku na dvoboj protiv Qarabaga. Jakirović: Moramo baciti na glavu da osiguramo Ligu prvaka u Zagrebu

Dinamo u srijedu 28. kolovoza očekuje uzvratni susret Play-offa UEFA Lige prvaka protiv Qarabaga
Zagreb: Dinamo otputovao u Azerbajdžan na uzvratni susret doigravanja s Qarabagom Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamova delegacija otputovala je u ponedjeljak u Baku gdje plave u srijedu 28. kolovoza očekuje uzvratni susret Play-offa UEFA Lige prvaka protiv Qarabaga.

-Jasno je da nas očekuje zahtjevna utakmica po zahtjevnom vremenu, jer ima dosta vlage u zraku. Bit će jako naporno, ali nema veze. Smatram da 90 minuta se, doslovno, moramo baciti na glavu da osiguramo Ligu prvaka u Zagrebu. Neće biti nimalo jednostavno, zato što je to, pokazalo se i u Zagrebu, jedna ozbiljna momčad. Pokazali su na terenu da nas mogu ugroziti. U nekim trenucima smo imali sreće i moramo biti puno stabilniji u obrani, jer očekujem njihov pritisak od prve minute. Tu moramo pokazati jasne namjere da smo došli da prođemo- kazao je trener Sergej Jakirović.

-Jasno nam je s kim imamo posla, s ofenzivnim dijelom koji je puno bolji dio momčadi nego njihova zadnja linija. Smatram da tu imamo šansu, ako će oni jako puno riskirati. Pokazali smo i u prvoj utakmici da ih možemo ugroziti iz tranzicije i kontranapada- nadodao je Jakirović.

Dvoboj se igra u srijedu u 18:45 sati po hrvatskom vremenu uz izravan prijenos na kanalu HRT 2 i Arena Sport 1.

Grad Zagreb
Sport