9. turnir u uličnoj košarci 3 na 3

FOTO KK Dugo Selo nastavilo tradiciju turnira u uličnoj košarci. Franjo Končić: Svi smo mi krenuli s nekakvim haklom

Atmosfera je dobra, vrijeme je ugodno stoga svratite na ovaj tradicionalni sportski događaj u Dugom Selu
DSC_6502

I dok je sunce pržilo na 30+ na školskom igralištu Osnovne škole Ivana Benkovića haklalo se tijekom cijelog dana. Zasluga je to Košarkaškog kluba Dugo Selo koji je nastavio s tradicijom organizacije Dugoselskog turnira u uličnoj košarci 3 na 3, koji je doživio svoje deveto izdanje.

Turnir se igra u kategoriji U15, U19, seniorskoj i veteranskoj konkurenciji s 40 prijavljenih ekipa, a subotnji program prošao je u najboljem redu, što nam je potvrdio i tajnik Košarkaškog kluba Dugo Selo, Franjo Končić.

-Odaziv ekipa je dosta dobar. Seniori i juniori sutra nastavljaju s razigravanjem, kada kreće i veteranski turnir. I ovim putem pozivam sve da dođu do nas i da se izguštate u dobroj košarci- rekao je za 01Portal Končić i otkrio kako se i svi gledatelji mogu okušati u natjecanju u tricama.

-Od popratnih sadržaja za sve kategorije imamo natjecanje u tricama i skills challengeu, a kroz oba dana i za publiku imamo natjecanje u tricama. Osim toga tu je i tombola s vrijednim nagradama naših sponzora.

Ulična košarka postaje sve popularnija, što potvrđuje i njezino uvrštenje u program ovogodišnjih Olimpijskih igara u Parizu, što je za mnoge bilo veliko iznenađenje.

-Svi smo mi krenuli s nekakvim haklom, tako da nam je on nekako i draži- zaključio je Končić.

Dugo Selo
Sport