Od 31. kolovoza do 21. rujna

BOGAT PROGRAM DANA OPĆINE RUGVICA Program pun tradicije, sporta, glazbe i zabave

Vidimo se u Rugvici, gdje ćemo zajedno stvarati nove uspomene!
94bca803a226425d8cfca4a417e3dd13

Kraj ljeta i početak jeseni, već tradicionalno su rezervirani za brojne manifestacije iz bogatog programa Dana općine Rugvica.

-S velikim zadovoljstvom pozivam vas da nam se pridružite na manifestaciji Dani općine Rugvica koja će se ove godine održati uz bogat i raznolik program pun tradicije, sporta, glazbe i zabave- naglasio je direktor Turističke zajednice područja Posavine i Prigorja Ivan Cepetić.

Dani općine započinju 31. kolovoza smotrom folklora “Pjesmom i plesom kroz Oborovo” u organizaciji KUD-a Posavka.

-Vikend od 6. do 8. rujna otvaramo koncertom jednog od najvećih glazbenih umjetnika u regiji – Halida Bešlića. Nakon toga slijedi još jedna smotra folklora, ovoga puta u izvedbi KUD-a Hrvata BiH. U Svibju nas očekuje Posavski kup, a u nedjelju ćemo biti domaćini Županijskog vatrogasnog natjecanja koje će se održati uz KUP DVD-a Rugvica- o programu će direktor Cepetić.

Za ljubitelje ribolova, tu je 5. Međunarodni šaranski kup koji započinje 12. rujna, dok dva dana kasnije, 14. rujna, slijedi zabava na 12. Ribarsko-lađarske večeri. Za naše najmlađe trkače i sportaše tu je još jedan Rugvički trk.

-Dane općine zatvaramo uzbudljivim Moto susretima kluba Sveti Martin Dugo Selo. Pozivam vas da nam se pridružite i zajedno s nama proslavite “Dane općine Rugvica”. Vidimo se u Rugvici, gdje ćemo zajedno stvarati nove uspomene!- za kraj je poručio direktor Turističke zajednice područja Posavine i Prigorja Ivan Cepetić.

Događanja
Rugvica