Večer koja će se dugo pamtiti

VIDEO/FOTO: Imotski ovo ne pamti. Više od 25 tisuća ljudi pjevalo uz Zečića, Bulića i Thompsona

Sjajno, nezaboravno, trenuci za pamćenje, slika koja će ostati za sva vremena, samo su neki od komentara Imoćana koje smo jutros sreli u gradu
Koncert “Imotski ne zaboravi” na kojem nastupaju Bulić, Zečić i Thompson

Jutro nakon nezaboravnog koncerta glavna tema svih razgovora upravo je atmosfera iz Gospina dolca. Po mnogima najljepši stadion na svijetu svjedočio je u utorak koncertu za anale.

Sjajno, nezaboravno, trenuci za pamćenje, slika koja će ostati za sva vremena, samo su neki od komentara Imoćana koje smo jutros sreli u gradu, koji je jučer pohodilo više od 25 tisuća ljudi, koji su svjedočili koncertu Dražena Zečića, Mate Bulića i Marka Perkovića Thompsona.

U Imotskom se posljednjih dana osjećala slavljenička atmosfera, koja je svoj vrhunac doživjela upravo jučer. Grad na gori je bio krcat, pronaći smještaj ovih je dana u Imotskom prava lutrija, jer svi su željeli biti dijelom sjajne večeri, koja je započela još u prijepodnevnim satima na glavnom gradskom trgu, gdje su se pjevala pjesme ovih izvođača. I mlado i staro bilo je na jednom mjestu.

Slavljenička atmosfera s trga se preselila na stadion na kojem se uoči koncerta zaorila Imotska himna, a pušten je i video u kojem Vedran Mlikota recitira stihove legendarnog kapetana Zvonimira Bobana o Imotskom.

Prvi je na pozornicu izašao Dražen Zečić koji je koncert otvorio svojim dobro poznatim pjesmama, a pred publiku je izašla i Anđela, s kojom je zapjevao legendarni hit “Ima li nade za nas”.

Kako je koncert odmicao i atmosfera je postajala sve žešća, jer svi su s nestrpljenjem čekali izlazak Marka Perkovića Thomsona.

Mate Bulić nije krio zadovoljstvo prilikom izlaska pred više od 25 tisuća raspjevanih posjetitelja.

-Nemate pojma koliko mi je srce veliko što vas vidim. Ovaj koncert darivan mojoj obitelji koja je prvi put sa mnom u kompletnom sastavu- poručio je Bulić, nakon kojeg je na pozornicu izašao Marko Perković Thompson koji je svoj nastup otvorio novom pjesmo “Ako ne znaš šta je bilo”.

-Lijepo je biti ovdje u Imotskom, predivna slika s pozornice. Jučer smo proslavili Dan pobjede i zato ćemo otpjevati jednu pjesmu koja budi sjećanja na Domovinski rat, posebno imotskoj bojnoj koju posebno pozdravljam, znate sigurno o kojoj se pjesmi radi– kazao je Thompson nakon čega su započele Čavoglave.

Njegovim završetkom na pozornicu se vratio Mate Bulić, nakon čega su zadovoljni posjetitelji polako krenuli prema izlazu uz sretna i zadovoljna lica.

-Ovo smo doživjeli, sad nas čeka četvrtak i samostalni koncert Thompsona. Ako je večeras bilo nezaboravno, što li će tek biti tu večer- dobacio nam je jedan od prolaznika.

Pitanje mu je na mjestu.

Aktualno
Hrvatska