Vrhunac koncert Prljavog kazališta

Dani Općine Križ od 23. kolovoza do 28. rujna

Program Dana Općine od kraja kolovoza do druge polovice rujna sadrži i brojna sportska, kulturna, glazbena i edukativna događanja
opcina plakat dani 24

I ove godine Općina Križ u suradnji s brojnim udrugama s područja općine pripremila je povodom Dana Općine Križ, mjesec dana programa u kojem svatko može naći nešto za sebe. Najzabavniji vikend u godini u Općini Križ bit će od 23. do 25. kolovoza, a začinit će ga koncert Prljavog kazališta.

U petak 23. kolovoza održat će se zabavni sadržaj za djecu – Dječji dan u Križu. U centru Križa, od 16 sati, za najmlađe će biti postavljeni besplatni napuhanci, mađioničarska i balon predstava te interaktivna edukativna radionica “Čarobni balončići sreće”odgojiteljica Dječjeg vrtića Križić-kružić. Odrasle od 21 sat očekuje ugostiteljska ponuda uz nastup Tamburaša kraljeva na pozornici u centru Križa.

 

Subota, 24. kolovoza centralni je dan obilježavanja u kojem se održava tradicionalni Sajam obrta i rukotvorina, a po prvi put u Križ stižu Čuvari reda Grada Zagreba sa srednjovjekovnim edukativno-zabavnim taborom za djecu, koji uključuje streličarenje, srednjovjekovnu bolnicu i pisarnicu, srednjovjekovne igre i radionice za djecu te viteške igre. Za odrasle u hladovini parka bit će tradicionalno degustacija vina Udruge Škaf uz zvukove tamburice, odnosno nastup članova KUD-a Graničar i Udruge umirovljenika Općine Križ. Navečer slijedi nastup DJ-a Claudia Madirazza i Saksofoniste Dominika Grgića na pozornici u centru Križa, koji će zagrijati atmosferu za koncert Prljavog kazališta u 22 sata.

U nedjelju 25. kolovoza slijedi kotlovinijada Udruge branitelja Općine Križ i tradicionalna obiteljska biciklijada, a u 13 sati ponovno u Križ dolazi jubilarni susret vlasnika povijesnih vozila OTK Ivanić-Grad „25 srebrnih“.

Program Dana Općine od kraja kolovoza do druge polovice rujna sadrži i brojna sportska, kulturna, glazbena i edukativna događanja.

Prijave za Sajam obrta i rukotvorina već su krenule kao i za biciklijadu te kotlovinijadu, a više o svemu saznajte na Internet stranici Općine Križ, Facebooku i Instagramu Općine Križ.

Događanja
Križ