Položeni vijenci i upaljene svijeće

FOTO: U Dugom Selu obilježen Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Braniteljske udruge u nedjelju organiziraju proslavu

Čelnici dugoselskih braniteljskih udruga čestitali su građanima predstojeći praznik i pozvali ih da na svoje obiteljske zgrade izvjese državne zastave
WhatsApp Image 2024-08-02 at 09.58.49 (1)

Uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te 29. obljetnice vojno – redarstvene operacije Oluja jutros su položeni vijenci i upaljene svijeće kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata, a izaslanstva su položila vijenac i upalila svijeće i kod spomen biste prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Vijence su položili izaslanstvo Grada Dugog Sela predvođeno zamjenicom gradonačelnika Jasminkom Kokot Bambić i pukovnikom Hrvatske vojske u miru Nikolom Tomincem, Gradskog vijeća, Udruga udovica i roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata, braniteljske udruge s područja grada, kao i predstavnici političkih stranaka.

Dugoselske braniteljske udruge i kroz obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i obljetnice vojno redarstvene akcije Oluja nastavljaju svoju zajedničku uspješnu suradnju. Zajedničku proslavu organiziraju u nedjelju 4. kolovoza polaganjem vijenaca i zajedničkim druženjem na koje su pozvali sve branitelje, ali i građane Dugog Sela.
Čelnici dugoselskih braniteljskih udruga čestitali su pri tome građanima i predstojeći praznik i pozvali ih da na svoje obiteljske zgrade izvjese državne zastave.

Događanja
Dugo Selo