Ovo ste najradije čitali

Hvala vam na svakom kliku i čitanju vijesti; i tijekom 2024. nastavljamo u istom ritmu

U nastavku donosimo TOP 10 članaka koji su izazvali najveći interes
Novogodišnji vatromet na nebu iznad Zagreba

2023. smo ispratili. Ušli smo u 2024. i nastavili smo tamo gdje smo stali – tražeći vijesti i informacije kako bismo vas informirali o svim najrelevantnijim događajima u našoj okolici. 01Portal preživio je i šestu godinu, koja je bila nadasve zanimljiva i intenzivan Ova 2024. bit će kažu još izazovnija. Živi bili pa vidjeli.

Što se nas tiče mi smo proljeće godine koja je ostala za nama dočekali u “novom ruhu” i sa istim tendencijom, nastaviti rast. Svojom profesionalnošću i brzinom potvrdili smo se kao vodeći portal na području Zagrebačke županije. Sve to ne bi bilo moguće bez vas, naših dragih čitatelja, koji ste nas “klikali” i tjerali naprijed. Za vas smo pratili sva značajnija, politička, društvena sporta i ostala događanja diljem Zagrebačke županije, pa šire.
Svaka vaša pozitivna i negativna kritika za nas je bila znak da dobro i kvalitetno radimo svoj posao, s čime ćemo nastaviti i tijekom 2024. godine. U tome nam možete pomoći i vi. Pišite nam, sugerirajte nam i pomozite nam da i dalje budemo tu gdje smo sada.

A što ste najradije “klikali”. Nažalost, crna kronika ponijela je prvo mjesto na toj ljestvici. Najčitanija vijest u 2023. bila je iz rujna kada smo izvijestili o nesretnom kraju potrage za nestalim dječakom. Tu ste vijest otvorili gotovo 160 tisuća puta. Uz bok toj vijest je i potres iz ožujka koji ste otvorili gotovo 130 tisuća puta. Posebno draga vijest bila vam je ona iz Runovića, malog mjesta u Imotskoj krajini, koje je dalo tri kapetana, među kojima i legendarnog Zvonu Bobana, koji toga dana nije mogao sakriti suze.

U nastavku donosimo TOP 10 članaka koji su izazvali najveći interes kod čitatelja:

Tragičan kraj; nestali dječak pronađen mrtav
Novi potres jutros zatresao Hrvatsku
VIDEO: Višnja i Zdravko Pevec punom parom grabe naprijed
Malo misto velikih igrača dalo je tri kapetana; Zvonu Bobana obuzele emocije u rodnom kraju
Osim umirovljenika uskrsnice će dobiti nezaposleni
Petero mladih stradalo u prometnoj nesreći, vatrogasci ih izvlače iz automobila
ZET UVODI NOVE CIJENE KARATA: Skuplje za Veliku Goricu, Zaprešić, Samobor i Svetu Nedelju
Otišao izvlačiti drva iz šume; poginuo usred prevrtanja traktora
U pogonu ivanićgradskog poduzeća poginuo 54-godišnjak
U Dugom Selu opljačkana trgovina

Aktualno
Hrvatska