Peta proljetna pobjeda

Rugvica Sava svladala Libertas, Patrick Cetina zaključio fantastičnih 720 minuta prvim pogotkom

S 27 bodova, Rugvičani su trenutno 10-to plasirani sastav 4. NL-skupina B
20230415_162716

Novom, petom pobjedom ovog proljeća nogometaši Rugvica Save zakoračili su prema sredini ljestvici. S 27 bodova, Rugvičani su trenutno 10-to plasirani sastav 4. NL-skupina B. U jučer odigranoj utakmici Rugvica Sava je na domaćem terenu s 3:1 svladala Libertas, kojem i nadalje ostaju brige oko očuvanja ligaškog statusa.

Ćiril Guja je Rugvica Savu doveo u vodstvo u šestoj minuti i s minimalnih 1:0 otišlo se na odmor. Nakon samo dvije minute igre u drugom dijelu, Mate Mizan je podebljao vodstvo domaće momčadi, da bi ponajbolji igrač Rugvica Save ovog proljeća Patrick Cetina u 83. povisio na 3:0. Gosti iz Novske u sudačkoj nadoknadi preko Darka Rogulje došli su do počasnog pogotka.

-Izrazito sam sretan i zadovoljan pokazanom igrom i još jednom izborenom pobjedom. Ova pobjeda stavlja nas u lagodniju situaciju, prema sredini tablice u završnici sezone. Čestitam igračima na pokazanoj taktičkoj nadmoći od prve minute, a posebno bih želio pohvaliti još jedno odlično pojačanje u našim redovima, Patricka Cetinu, koji je do sada odigrao svih osam utakmica, a ovu je okrunio i prvim pogotkom u bojama Rugvica Save- istaknuo je predsjednik Ivan Cepetić.

Osim utakmice u Rugvici, jučer su još igrali Moslavina-Ban Jelačić 5:0, Tigar Sveta Nedelja-TOP 1:0, Sutla Laduč-Topusko 0:2, TŠK 1932-Croatia 2:1, Zelina-Naftaš Ivanić 1:0 i Lekenik-Stupnik 2:2, dok će kolo danas od 16,30 sati u Gradićima zaključiti u turopoljskom derbiju istoimeni domaćin i trećeplasirani Mraclin.

Rugvica
Sport