VIDEO: Dinamovci razveselili mlade navijače

Velika i lijepa uvertira u subotnji derbi između Dinama i Rijeke – druženje s učenicima Osnovne škole Jordanovac i Područne škole Kozjak
Dinamovci se družili s djecom i predstavili bojanke u sklopu kampanje “Fair play na tribinama”

Velika i lijepa uvertira u subotnji derbi između Dinama i Rijeke – druženje s učenicima Osnovne škole Jordanovac i Područne škole Kozjak. Nikola Moro, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Sandro Kulenović, Kevin Theophile-Catherine, Damian Kadzior, Marko Đira i Joško Gvardiol stigli na igralište na Jordanovcu gdje ih je s nestrpljenjem iščekivalo nekoliko stotina djece.

Kroz najavu derbi utakmice, druženje i zabavu igrači su učenicima podijelili prigodnu slikovnicu i bojanku naziva ”Fair play na tribinama”. Slikovnica i bojanka donose priču o simpatičnom društvu koje odlazi na utakmicu Dinama, a istovremeno promoviraju pozitivno ponašanje na nogometnim utakmicama. 

U isto vrijeme Dominik Livaković, Francois Moubandje i Sadegh Moharrami razveselili su djecu u obližnjoj područnoj školi Kozjak gdje su također podijelili prigodne suvenire i družili se s malenim navijačima.

Igrači su odgovarali na pitanja djece, podijelili autogram kartice, suvenire i Dinamo bojice, te su pozvali učenike na derbi utakmicu s Rijekom u subotu na stadionu Maksimir.

Grad Zagreb
Hrvatska
Multimedija
Sport