Pratite aktualnu situaciju s koronom u zemlji

Pristižu izvješća županijskih stožera civilne zaštite
connection-4884862_1920-1

ISTRA

U Istarskoj županiji jedan je novi slučaj koronavirusa, a riječ je o zdravstvenom djelatniku pulske bolnice.

SLAVONIJA

U Vukovarsko-srijemskoj županiji zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, među novooboljelima po dvije su osobe iz Nuštra i Privlake, a po jedna iz Vinkovaca, Komletinaca i Cerne.

U Osječko-baranjskoj županiji u posljednja 24 sata koronavirusom je zaražena jedna osoba iz Osijeka, a testirano je 128 uzoraka.

DALMACIJA

U Zadarskoj županiji troje je novoboljelih ljudi zaraženih koronavirusom, a riječ je o jednoj ženi i dvojici muškaraca s područja općina Poličnik, Bibinje i Gračac.

U Ličko-senjskoj županiji novi slučaj koronavirusa otkriven je u Novalji, a prema informaciji Epidemiološke službe, riječ je o kolegi prije zaražene osobe koji radi u ambulanti.

Dvadeset je novozaraženih koronavirusom u Splitsko-dalmatinskoj županiji – osam iz Splita, četiri iz Sinja, po dvoje iz Makarske i Gradca te po jedna osoba u Kaštelima, Trilju, Podstrani i Segetu.

SREDIŠNJA HRVATSKA

Na području Zagrebačke županije potvrđen je jedan novi slučaj infekcije koronavirusom, novooboljeli dolazi iz Ispostave Dugo Selo.

U Zagrebu je tijekom jučerašnjeg dana zabilježeno sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, jedan je kontakt s prethodno oboljelom osobom, jedan je “import” iz SAD-a, jedan iz Saudijske Arabije, a četiri za sada imaju negativne epidemiološke anamneze.

U Sisačko-moslavačkoj županiji nema novooboljelih koronavirusom.

Hrvatska
Ostalo