KORONAVIRUS: Pratite aktualnu situaciju u Hrvatskoj

Pristižu izvješća županijskih stožera civilne zaštite
covid-19-4951405_1280-768×512-1-1-1

SLAVONIJA

Nakon pet dana bez novozaraženih, na području Brodsko-posavske županije potvrđene su tri nove pozitivne osobe na virus SARS-CoV-2.

U Osječko-baranjskoj županiji zabilježena su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, tri osobe su s područja osječke Ispostave Zavoda za javno zdravstvo, a jedna s područja Ispostave Beli Manastir. Također, jedna je osoba preminula.

U Vukovarsko-srijemskoj županiji osam je novozaraženih koronavirusom, među njima po dvije su osobe iz Vinkovaca i Cerne te po jedna iz Novih Jankovaca, Antina, Komletinaca i Cerne, gdje je riječ o stranom državljaninu.

SREDIŠNJA HRVATSKA

Na području Zagrebačke županije potvrđeno je pet novih slučajeva infekcije koronavirusom, dva novooboljela dolaze iz Ispostave Dugo Selo te po jedan iz ispostava Zaprešić, Ivanić-Grad i Svete Nedelje.

Na području Krapinsko-zagorske županije u protekla su 24 sata zabilježena dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a riječ je o osobama iz Zagorskih Sela i Radoboja.

U Varaždinskoj županiji zabilježen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a riječ je o mlađoj muškoj osobi koja je došla iz Austrije.

Zagrebački Stožer civilne zaštite izvijestio je o novih 16 slučajeva zaraze koronavirusom.

Sisačko-moslavačka županija nema novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19.

ISTRA

U Istri je potvrđeno sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom – tri osobe su iz samoizolacije, kod tri osobe radi se o uvezenom slučaju, dok je za jednu osobu u tijeku epidemiološka obrada.

DALMACIJA

U Splitsko-dalmatinskoj županiji zabilježeno je 26 novooboljelih od koronavirusa, najviše u Sinju – 10 osoba i Splitu – nijh šest, po dvoje u Imotskom, Omišu, Otoku i Muću i po jedna iz Solina i Trilja. Također, pozitivna je i jedna osoba s područja Dubrovačko-neretvanske županije testirana u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Hrvatska
Ostalo