Pratite aktualnu situaciju s koronom u Hrvatskoj

Pristižu izvješća županijskih stožera civilne zaštite
covid_hr-1-1-1-1-1-1-1

SLAVONIJA

Tijekom posljednja 24 sata Klinički bolnički centar Osijek na koronavirus je testirao 192 uzorka od kojih je samo jedan bio pozitivan, a riječ je o osobi s područja osječke Ispostave Zavoda za javno zdravstvo.

Na području Vukovarsko-srijemske županije 15 je novooboljelih osoba od koronavirusa, pet je iz Vinkovaca, tri iz Vukovara, dvije iz Otoka te po jedna osoba iz Cerne, Vođinaca, Ivankova, Starih Mikanovaca i Tovarnika.

ISTRA

U Istri je potvrđeno deset novih slučajeva zaraze koronavirusom. Neslužbeno se doznaje kako su četiri novozaražene osobe s područja Labinštine, dok su po dvije osobe iz Umaga, Buzeta i Pule.

SREDIŠNJA HRVATSKA

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije jedna je novooboljela osoba od koronavirusa, a riječ je o osobi koja nije kontakt ranije oboljelih.

Na području Zagrebačke županije potvrđen je jedan novi slučaj infekcije koronavirusom iz Ispostave Dugo Selo, kao i jedan smrtni slučaj iz Ispostave Samobor.

U Gradu Zagrebu u protekla 24 sata obavljeno je 336 testiranja i zabilježeno 15 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

U Sisačko-moslavačkoj županiji sedam je novooboljelih od zarazne bolesti COVID-19 – po dvije osobe dolaze iz Petrinje i Kutine te po jedna iz Popovače, Siska i Novske.

DALMACIJA

Od ukupno 302 obrađena testa s područja Splitsko-dalmatinske županije 12 ih je pozitivno na koronavirus – šest osoba je iz Splita, četiri iz Sinja te po jedna iz Trogira i Otoka. Uz spomenute još su dvije osobe pozitivne na COVID infekciju, i to jedna s područja Grada Zagreba i jedan njemački državljanin, koje su testirane u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Na području Zadarske županije dvoje je novooboljelih od COVIDA-19, a riječ je o mlađim ženama s područja grada Zadra.

Hrvatska
Ostalo