Kreće sanacija nadvožnjaka u Rugvici, prometovanje i dalje jednom trakom

Mogu s ponosom reći kako će nadvožnjak do daljnjeg ostati otvoren za prometovanje u jednom smjeru uz regulaciju semafora, što je odlična vijest!- poručio je načelnik Mato Čičak
IMG-20210105-WA0001-768×432

Nadvožnjakom u Rugvici u posljednja dva mjeseca vozi se jednom trakom, a promet reguliraju semafori. Razlog takve organizacije prometovanje, oštećenja su nadvožnjaka nakon potresa 29. prosinca.

Za sljedeći tjedan najavljen je početak radova na njegovoj sanaciji, a na današnjem sastanku koji je održan u Općini na kojem su uz predstavnike općine bili i predstavnici Županijske uprave za ceste i Hrvatskih autocesta postignut je dogovor oko daljnje regulacije prometa.

-Nakon pojave dezinformacija o skorašnjem zatvaranju nadvožnjaka za promet mogu s ponosom reći kako će nadvožnjak do daljnjeg ostati otvoren za prometovanje u jednom smjeru uz regulaciju semafora, što je odlična vijest!- poručio je načelnik Mato Čičak.

Radovi na sanaciji prema najavama izvođača trebali bi krenuti sljedećeg tjedna, i potrajat će u narednih nekoliko mjeseci, a zbog činjenice kako će prometovanje nadvožnjakom biti omogućeno u jednom smjeru, sami će radovi potrajati nešto duže od planiranoga.

Hrvatska
Općina
Ostalo
Rugvica
Zagrebačka županija