FOTO: Nogometaši Rugvica Save 1976 započeli s pripremama, cilj je biti među pet

Trener Romeo Šapina odmah na početku je zasukao rukave i krenuo s ozbiljnim radom u kojem će mu tijekom pripremnog perioda asistirati stručnjak za kondicijsku pripremu, profesor Mile Ćavar
DSC_1514

Iza nogometaša Rugvica Save 1976 uspješna je prva sezona među četvrtoligašima, gdje su u konkurenciji daleko jačih i “razvikanijih” klubova zauzeli zadovoljavajuće deveto mjesto. Tendencija rezultatskog uzleta očekuje se i od ove sezone, za koju je momčad s pripremama započela jučer.

Trener Romeo Šapina odmah na početku je zasukao rukave i krenuo s ozbiljnim radom u kojem će mu tijekom pripremnog perioda asistirati stručnjak za kondicijsku pripremu, profesor Mile Ćavar, koji je inače i redovni profesor na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

-Trenirat ćemo svaki dan, dok je za nedjelju planirana prijateljska utakmica. Iz tjedna u tjedan podizat ćemo intenzitet rada, kako bi što spremnije dočekali početak prvenstva- kaže trener Romeo Šapina.

Igrački kadar pojačali su bivši kapetan juniorske momčadi Sesveta s nekoliko nastupa za seniore Matija Munić, Lejs Pličarić (Hrvatski dragovoljac), Marko Hadžić (Hrvatski dragovoljac), Darren Kelly (Studentski grad), Stjepan Hrupec (Zelina), Mislav Blaić (Devetka), Davor Kavčić (Sava Strmec), Kristijan Mizan (Dugo Selo), Matej Jurčić (Dubrava TK) i Karlo Ivančić (Daruvar), dok je Rugvicu napustio jedino Mizan koji je otišao u Sesvetski Kraljevec.

-Vjerujem kako ćemo biti jači za nekih 30 do 40 posto. Ciljano smo išli na pomlađivanje ekipe, jer stariji su iznijeli prošlu sezonu. Sada imamo spoj mladosti i iskustva i ja vjerujem kako će to biti dobro. Ja vjerujem kako ova ekipa ima snagu za biti među pet- zaključio je trener Šapina.

Igrače su uoči treninga dočekali i pozdravili dopredsjednik Nino Munić, tajnik Mario Pavlović i predsjednik Zajednice sportskih udruga Robert Munđer.

Hrvatska
Općina
Rugvica
Sport
Zagrebačka županija