FOTO: Obrisi nove općinske zgrade u Brckovljanima vidljivi su

U prizemlju nove općinske zgrade nalazit će se komunalno poduzeće te ured koji se bavi financijama, na prvom katu će se nalaziti ured načelnika i pravna služba, dok će se u potkrovlju nalaziti općinska vijećnica
DSC_6250

Krajem kolovoza započeli su radovi na rekonstrukciji općinske zgrade u Božjakovini. Predviđeni rok završetka radova je krajem godine, a tim činom općinska administracija Brckovljana, preselit će se na svoj teritorij, nakon što su od osnutka Općine djelovali u Dugom Selu.

U prizemlju nove općinske zgrade nalazit će se komunalno poduzeće te ured koji se bavi financijama, na prvom katu će se nalaziti ured načelnika i pravna služba, dok će se u potkrovlju nalaziti općinska vijećnica. Osim toga uredit će se i okoliš oko zgrade, gdje će biti izgrađeno i parkiralište za petnaestak automobila.

-Trenutno su u tijeku unutarnji radovi, gdje traje priprema za glazure za instalacije. U ponedjeljak kreće glazura prizemlja, a u utorak prvog kata. Tada kreću i radovi postavljanja vanjske stolarije u prizemlju, a u srijedu na prvom katu. U utorak ide i prva ploča prizemlja- rekao nam je voditelj gradilišta, Josip Ivanić iz tvrtke Prijatelj gradnja.

-Danas nam je 31 radni dan na gradilištu. Imali smo samo jedan kišni dan, no i njega smo iskoristili. Vrijeme nas služi i ako tako bude i dalje, svi će radovi završiti u terminskom roku- zaključio je Ivanić.

Radove je jutros obišao i načelnik Tihomir Đuras.

-Mjesec dana smo na gradilištu i ja sam zadovoljan dinamikom, jer svi radovi teku prema planu. Svi izvođači odrađuju svoje, tako da se obrisi nove zgrade već vide- istaknuo je Đuras, koji vjeruje kako će se sve općinske službe u novu zgradu useliti do Božića.

Brckovljani
Hrvatska
Općina
Ostalo
Zagrebačka županija