FOTO: Održano uskrsno druženje dugoselskih umirovljenika, najboljim natjecateljima i nagrade

Druženje uz tradicionalnu uskrsnu hranu, kuhanu šunku, jaja i hren, upotpunjeno je dodjelom nagrada najboljim natjecateljima koji su sudjelovali, na također tradicionalnim, sportskim uskrsnim igrama
penzići_9

Gradska udruga umirovljenika Dugo Selo uspjela je, kako je to istaknuo njezin predsjednik Stjepan Jambrišak, nakon dvije godine stanke zbog korona krize, ponovo održati tradicionalno okupljanje svojih članova na Uskrsni ponedjeljak. Druženje uz tradicionalnu uskrsnu hranu, kuhanu šunku, jaja i hren, upotpunjeno je dodjelom nagrada najboljim natjecateljima koji su sudjelovali, na također tradicionalnim, sportskim uskrsnim igrama.

Uskrs je svim umirovljenicima čestitao i gradonačelnik Grada Dugog Sela Nenad Panian koji je pohvalio rad udruge i istaknuo kako će upravo ova udruga, odnosno Grad Dugo Selo, biti domaćin ovogodišnjih sportskih susreta umirovljenika Zagrebačke županije i susreta županijskih zborova umirovljenika te kako očekuje odlične rezultate upravo od ekipa domaćina.

Pehare za najbolje rezultate u sportskim disciplinama dodijelio je predsjednik udruge Stjepan Jambrišak. Prvo mjesto u belotu osvojili su Ivan Klarić i Vlado Kolar, drugo Petar Livajić i Ivan Benci, a treće Ivan Holik i Petar Zidrum. Najbolja u pikadu bila je Marica Budak, druga Nada Bertović, a treća Branka Kurtić. U kategoriji strijelaca (zračna puška) prvo mjesto je osvojio Ivan Mihalić, drugi je bio Ivan Bertović, a treći Željko Bertak. U šahu su proglašena dva prva mjesta – Josip Sesan i Zvonko Korov imali su isti omjer pobjeda i međusobni remi, drugo mjesto pripalo je Hrvoju Švabu, a treće Marku Jurakiću. (NHM)

Događanja
Dugo Selo
Grad
Hrvatska
Zagrebačka županija