FOTO: Zaprešićke mažoretkinje Jelačićke ugostile Regionalno mažoret prvenstvo

Zaprešićke mažoretkinje Jelačićke plasirale su se u sve četiri kategorije u kojima su nastupale na državno prvenstvo, pritom osvojivši tri prva i jedno drugo mjesto
276148394_683737506300385_8449486200612622162_n

Grad Zaprešić i Zaprešićke mažoretkinje Jelačićke bili su domaćini 6. regionalnog mažoret prvenstva na kojem se odlučivalo tko ide na državno natjecanje.

-Riječ je o drugom turniru regionalnih prvenstava. Prošli tjedan smo imali u Velikoj Gorici sjeveroistočnu regiju. Ovo je sada sjeverozapadna regija. Domaćin su Jelačićke, zaprešićke mažoretkinje. Imamo kvalifikacije u kategoriji solo, duo, trio i mini formacije za državno prvenstvo- rekao je predsjednik Udruženja mažoretskih timova i sudac Vlado Palac.

Zadovoljstvo dobivanjem organizacije ovog natjecanja iskazala je i predsjednica Udruge zaprešićkih mažoretkinja Jelačićke Tina Barišić istaknuvši kako je pandemija smanjila broj timova jer nisu mogli vježbati.

-Nismo imali mogućnosti gdje trenirati, silne izolacije su nas koštale. No, ne damo se, trudimo se, radimo i dalje s brojem koji imamo. Nadam se da ćemo s ovim aktivnostima privući još novih članova- rekla je Tina Barišić.

Otvorenju je nazočio i predsjednik Gradskog vijeća Grada Zaprešića Matija Teur koji je istaknuo zadovoljstvo što se prvenstvo održava u dvorani OŠ Antuna Augustinčića, respektabilnom objektu koji je nedavno otvoren.

Zaprešićke mažoretkinje Jelačićke plasirale su se u sve četiri kategorije u kojima su nastupale na državno prvenstvo, pritom osvojivši tri prva i jedno drugo mjesto.

Događanja
Grad
Hrvatska
Zagrebačka županija
Zaprešić