Za vikend 7. dugoselski turnir u uličnoj košarci

Iz KK Dugo Selo pozivaju sve da dođu i sami se uvjere kako usprkos raznim životnim okolnostima, ljudsku volju i sport ništa ne može pobijediti te da uživaju u odličnoj košarci
Dugoselski turnir u uličnoj košarci 1

Košarkaški klub Dugo Selo, u dane vikenda 27. i 28. kolovoza organizira 7. Dugoselski turnir u uličnoj košarci koji će se održati na vanjskim terenima Osnovne škole Ivan Benković, dok će se u slučaju lošeg vremena turnir odigrati u sportskoj dvorani istoimene škole.

-Ovim putem zahvaljujemo na pomoći Gradskom vijeću Grada Dugog Sela i Savjetu mladih Grada Dugog Sela, koji iz godine u godinu prepoznaju trud uložen u organizaciju ovog turnira. Zahvaljujemo se i našim sponzorima bez kojih turnir ne bi bio moguć- poručuju organizatori.

Program u subotu, 27. kolovoza, počinje u 10:00 sati kada nastupaju košarkaši kategorije U15, zatim u 13:00 sati slijedi kategorija U19, dok seniorska konkurencija starta u 16:00 sati.

-Turnir je poseban po tome što će po prvi puta turnir uveličati osobe s invaliditetom koje košarku igraju invalidskim kolicima. Taj glavni dio subotnjeg programa počinje u 19:00 sati. Te će ekipe biti sastavljene od članova hrvatske košarkaške reprezentacije u invalidskim kolicima koji su na Europskom prvenstvu u Sarajevu, održanom u lipnju ove godine osvojili peto mjesto- ističu s ponosom organizatori iz KK Dugo Selo.

Završnica u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji nastavlja se u nedjelju, 28. kolovoza, s početkom u 15:30 sati, dok će u isto vrijeme snage odmjeriti i veteranska konkurencija.
Polufinala i finala u seniorskoj konkurenciji se očekuju do 18:30 do 20:00 sati.

Dugo Selo
Grad
Hrvatska
Sport
Zagrebačka županija