Matej Mišković: Ovaj naslov posvećujemo našoj prijateljici koja vodi životnu utakmicu

Kadeti Dugog Sela još jednom su potvrdili primat na hrvatskom tlu. Četvrtu godinu za redom sjajna generacija igrača predvođena trenerom Matejem Miškovićem osvojila je državni naslov. Posljednji, protekle nedjelje u Poreču, nakon što su u finalu s uvjerljivih 27:19 bili uspješniji od PPD Zagreba.

-Bila su to tri nezaboravna dana. U Poreč smo došli kao favorit natjecanja, no to je trebalo pokazati na terenu. Dali smo sve od sebe i uspjeli smo u tome. Čestitam dečkima na tome, jer dali su i ono nešto više, što nam se na kraju vratilo- ispričao nam je nakon dočeka u Dugom Selu trener Matej Mišković, koji je tom prilikom proglašen najboljim trenerom Završnice.

-Ja i ova moja ekipa ovu pobjedu posvećujemo jednoj ženi, majki i prijateljici koja trenutno vodi životnu utakmicu. Ovo je bilo za nju- nastavio je Mišković.

Biti četiri puta za redom prvak Hrvatske ispred velikih sredina, za svaku je pohvalu. No, da bi se u tome uspjelo potrebno je uložiti puno rada, što nam je potvrdio i naš sugovornik.

-Ovo je jedna zanimljiva ekipica, koju ja zovem svojom sportskom obitelji. To su momci koji su predani ovom sportu i u ono što rade ulažu puno truda i ljubavi. Za mene je to jedno zanimljivo iskustvo, koje ću zasigurno pamtiti do kraja života- kaže nam.

-Iako smo ispunili neke svoje snove, sanjat ćemo i dalje. Ciljevi su nam ulazak sa seniorima u Prvu ligu, dok nam je kadetski cilj i dalje biti najbolji. To smo si sami nametnuli- za kraj će zlatni dugoselski trener Matej Mišković, koji je inače i trener mlađekadetske reprezentacije, gdje ga sada očekuju nove obaveze.