68-godišnja mljekarica poginula u udaru kamiona za prikupljanje mlijeka

68-godišnjakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Dom zdravlja u Grubišnom Polju gdje je zbog zadobivenih ozljeda umrla

Poginula je 68-godišnja mljekarica koju je udario kamion za prikupljanje mlijeka na makadamskoj cesti u Velikoj Barni u okolici Grubišnog Polja. Tragična nesreća dogodila se  na makadamskoj cesti, u Ulici kralja Tomislava kod kućnog broja 110.

Iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske u petak su, nakon očevida, izvijestili da je 58-godišnji vozač kamiona za prijevoz i skupljanje mlijeka daruvarske registracije, preuzeo mlijeko od 68-godišnjakinje, sjeo u kamion i krenuo unaprijed, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Potom je prednjim desnim dijelom vozila udario u pješakinju koja je ispred sebe gurala ručna kolica za prijevoz mlijeka te nepropisno prelazila kolnik makadam ceste.

68-godišnjakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Dom zdravlja u Grubišnom Polju gdje je zbog zadobivenih ozljeda umrla, stoji u priopćenju.