3. NL: Samobor pobjednički kroz Vrbovec

Nogometaši Samobora već deset utakmica ne znaju za poraz, dok u Vrbovcu za pobjedu ne znaju isto toliko kola
vrbovec26

Nogometaši Samobora nastavili su pobjednički niz i na vrbovečkom Sajmištu. Kod Vrbovca su Samoborci slavili s 2:1. Rihtar u 45. i Regović u 63. donijeli su Samoboru vodstvo od 2:0, da bi Trošić u 84. donio nadu domaćoj momčadi, koja u preostalom vremenu nije pronašla put do još jednog gola.

Samobor je ovim trijumfom stigao do desete utakmice u nizu bez poraza. Sjajne igre i rezultati vinuli su Samoborce na visoko šesto mjesto s 28 osvojenih bodova. Za razliku od Samobora koji je u uzlaznoj putanji, Vrbovčani su pak u silaznoj jer u posljednjih deset kola momčad trenera Dražena Biškupa nije zabilježila pobjedu, odigravši u četiri navrata neriješeno. Odrazilo se to i na plasman, pa je tako Vrbovec sada na 12. mjestu sa 17 osvojenih bodova.

U pretposljednjem, 16. kolu 3. NL Centar još su igrali; Lučko-Maksimir 1:3, Vrapče-Ponikve 2:1, Kurilovec-Trešnjevka 2:3, Lukavec-Mladost 2:1, Segesta-Ravnice 6:0 i Karlovac 1919-Bistra 5:0. Kolo će sutra zaključiti; Dinamo (OO)-HAŠK i Sava Strmec-Gaj Mače.

Grad
Hrvatska
Samobor
Sport
Vrbovec
Zagrebačka županija