3. HNL: Dugom Selu tek bod

24. kolo 3. HNL-Središte donijelo je novo razočarenje pristašama Dugog Sela

Facebook NK Dugo Selo

24. kolo 3. HNL-Središte donijelo je novo razočarenje pristašama Dugog Sela. Nakon velike pobjede u Krapini kod Zagorca, očekivao se uzlet na domaćem terenu. Protivnik idealan, Lukavec koji drži petnaestu poziciju. No, nakon 1:1 zadovoljniji su bili gosti.

Bodovna razlika od 22 boda i čak 13 mjesta razlike na terenu se nisu osjetili. Gosti se nisu prestrašili bolje rangiranog domaćina, već su hrabrom i požrtvovnom igrom osvojili bod. Štoviše, Dugoselci su na kraju spašavali “živu glavu” da izvuku barem bod. Lukavec je poveo golom Cimeše dvadesetak minuta prije kraja utakmice, dok je Karlo Darojković u 84. spasio bod Dugom Selu, koje je ostalo na drugom mjestu.

Dugoselci imaju 45 bodova, a za vrat im ozbiljno pušu Lučko i Trnje koji imaju bod, odnosno tri boda manje. Ona sastava jučer su zabilježila pobjede. Lučko je kod kuće s 2:1 bilo bolje od Ponikva, a istim je rezultatom Trnje osvojilo bodove na Udarniku kod Kurilovca. U ostalim utakmicama igrali su; Maksimir-Mladost 3:0, Karlovac 1919-Bistra 0:0, Segesta-Vrapče 1:0, Trešnjevka-Zagorec 0:3, Vrbovec-HAŠK 2:2 i Gaj Mače-Ravnice 0:1.

Prvenstvo se nastavlja u srijedu kada su na rasporedu utakmice 25. kolo, dok se sljedeće subote igra 26. kolo.