Globalna proslava ˝irskog˝ načina života i dobre pive

16. ožujka proslava Dana Svetog Patrika u Križu

Proslava, odnosno druženje uz domaće pivo te druge tekuće, slatke i slane delicije koje će spravljati članice Ženskog rukometnog kluba Trnina Križ i Kulturno umjetničkog društva Graničar iz Križa bit će popraćeni zvucima irske glazbe u izvedbi glazbenog dueta Patrick Walker Hrvoje sudar
st patrick2

17. ožujka obilježava se diljem svijeta Dan Svetog Patrika, katolički blagdan koji se preobrazio u globalnu proslavu ˝irskog˝ načina života i dobre pive.

Budući da se Općina Križ već etablirala kao mjesto dobrog piva, zahvaljujući Pivskim mudracima, upravo u suradnji s tom malom obiteljskom pivovarom, po prvi put u Križu, u subotu 16. ožujka s početkom u 18, sati u parku u Križu (prodajni plato) obilježavamo Dan Svetog Patrika.

Proslava, odnosno druženje uz domaće pivo te druge tekuće, slatke i slane delicije koje će spravljati članice Ženskog rukometnog kluba Trnina Križ i Kulturno umjetničkog društva Graničar iz Križa bit će popraćeni zvucima irske glazbe u izvedbi glazbenog dueta Patrick Walker Hrvoje sudar.

U slučaju lošeg vremena događaj će se održati u Društvenom domu u Križu.

Događanja
Križ