Vintage Industrial&Udruga „točka kulture“ predstavljaju: Vintage Edu Garden – Točka Kulture na rubu Savske! koji će se održati u subotu 26. svibnja od 14 do 19 sati

„Vintage Edu Garden“ je platforma neformalne edukacije pokrenuta suradnjom Vintage Industrial Bar i Udruge „Točka Kulture“ s ciljem kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu i mlade kroz neformalno obrazovanje, razvijanje kreativnosti, samoinicijativnost, te poticanje mladih na samoobrazovanje i aktivnu participaciju u suvremenoj kulturnoj i umjetničkoj produkciji kao i široj zajednici.

Program „Vintage Edu Garden“ planiramo realizirati redovito subotama preko dana u ugodnom prostoru terase Vintage Industrial Bar-a, a za prvi put smo vam pripremili.

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/193255217996258/

U prostorijama Hotela Antunović, održan je jučer Drugi sajam trenerstva, cocahinga, osobnog razvoja i poslovne edukacije „Otvoreni dani znanja“  u organizaciji Bagatin Akademije. Partneri sajma su Poliklinika Bagatin, TalentLyft, Hrvatska poštanska banka, MojPosao, EduCentar, Poduzetnik i e-Croatia. Sajam je otvorio g. Matej Sakoman, magistar psihologije, voditelj projekta Bagatin Akademije i direktor tvrtke Resisto te izrazio svoje zadovoljstvo okupljanjem velikog broja vrhunskih stručnjaka koji zajedničkim snagama čine iskorak u poticanju edukacija i gradnji kulture učenja, koja je neizmjerno važna za održavanje mladih snaga u Republici Hrvatskoj te tako pomoći izgradnji bolje budućnosti za hrvatske zaposlenike.

Sajam je okupio preko 40 uglednih izlagača te 4 inspirativnih govornika:  g. Fran Mikuličić, FM corporate consigliere, g. Domagoj Lipošinović, Life Training, gđa. Jelena Vukmirica Makovičić, Komunikacijski UMjetnik, gđa. Iva Bele, Beliva. Osim inspirativnog govora Iva Bele ekskluzivno nam je predstavila svoju novu knjigu „Vibracija uspjeha“ iz koje ćete lako naučiti da uspjeh ovisi o Vama, a ne o okolnostima. Uz pomoć Školske knjige naši posjetitelji imali su priliku postati vlasnicima ove zanimljive i korisne literature. Brojni posjetitelji imali su također prilike poslušati dvije interaktivne radionice te naučiti više o temama poput „Mentorstvo - Superioran način razvoja top  managera“ (Fran Mikuličić, fm) te „Napredni coaching procesi za dugoročne uspjehe“ (Matej Sakoman i Monika Friščić, Bagatin Akademija).

Osim kratkih izlaganja i 2 radionice posjetitelji su uživali u HR panelu koji je okupio HR stručnjake iz Kauflanda, gđa. Dunja Firšt, L'Oréala, gđa. Ines Oštrić i Hrvatske poštanske banke, gđa. Ana Đidara.

Drugi sajam trenerstva, coachinga, osobnog razvoja i poslovne edukacije – Otvoreni dani znanja  jedinstveni je događaj koji je na jednom mjestu objedinio trenere osobnog i profesionalnog razvoja te pružio poduzetnicima, obrtnicima, korporacijama i HR stručnjacima priliku da upoznaju edukacijske ustanove, njihove usluge i programe.

Vrijedni pokrovitelji sajma koji su doprinijeli ostvarenju ovog cilja su: Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, Američka gospodarska komora u hrvatskoj, Hrvatska liječnička komora, Hrvatska psihološka komora, Atlantic grupa, Etična banka, Hrvatska udruga za coaching. EMCC Hrvatska, HR Centar, Klub psihologa i HR stručnjaka, MBA Croatia, Fininfo, Donat MG te MTV up energy drink.

Cilj sajma je stvaranje potrebe za stjecanjem poslovnih vještina i znanja u području mekih vještina i vještina osobnog razvoja te omogućiti poduzetnicima i stručnjacima iz područja ljudskih resursa da se upoznaju s najnovijim trendovima i programima edukacija te dogovore suradnju s poslovnim školama, trenerima i coachevima. Željeli smo okupiti aktere na tržištu znanja da zajednički nastupe i naprave iskorak prema društvu kroz čvrstu poruku zajedništva!

U organizaciji Općine Bistra u Kulturnom centru održana je radionica na temu razrade projektnih ideja i ispunjavanja obrazaca natječaja, na koju su bili pozvani predsjednici i tajnici bistranskih udruga.

Sama radionica održana je u sklopu programske suradnje Centra za civilne inicijative i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva kroz Program regionalnog razvoja civilnog društva za 2018. godinu. Cilj radionice bio je da se udrugama olakša javljanje na raznovrsne natječaje usvajanjem osnova izrade projektnih prijedloga, bilo da je riječ o domaćim donatorima, jedinicama lokalne i područne samouprave, državnim tijelima ili privatnim zakladama ili poduzećima, bankama i drugima.

Prvu provjeru usvojenih novih te proširenih postojećih znanja bistranske udruge imat će kroz veljaču, na objavljenom natječaju Općine Bistra za financiranje programa i projekata za 2018.godinu. (IZVOR: Općina Bistra)

Ne propustite

Potrošači su odlučili: najukusnija jagoda je Raurica

Potrošači su odlučili: najukusnija jagoda je Raurica

Sorta jagode Raurica najukusnija je sorta koju uzgajaju članovi Udruge...

Do četvrtka traje Festival jednakih mogućnosti

Do četvrtka traje Festival jednakih mogućnosti

-Radionicama i kulturnim programom naredna tri dana pokazujemo kako izgrađujemo...

Meksikanci na platno stavili film o slavnoj generaciji Vatrenih

Meksikanci na platno stavili film o slavnoj generaciji Vatrenih

U Kaptol Boutique kinu sinoć je premijerno prikazan dokumentarni film...

Sve je spremno za Floraart

Sve je spremno za Floraart

Više od 220 izlagača, nikada atraktivniji izložbeni prostor Bundeka od...

Zagrebački maturanti slave svoj dan

Zagrebački maturanti slave svoj dan

U povodu obilježavanja završetka nastave srednjoškolskog obrazovanja učenika završnih razreda...

Ocijenjeno 15 sorti jagoda

Ocijenjeno 15 sorti jagoda

U Jastrebarskom, u Izletištu „Kljun“, održano je potrošačko ocjenjivanje jagoda....

Izmjene na tramvajskim noćnim linijama

Izmjene na tramvajskim noćnim linijama

Noćna linija 31Do jutarnjih sati ponedjeljka, 4. lipnja zbog radova...