Pritvoren 27-godišnjak

Zagrebačka policija pronašla 300 tisuća tableta iz kojih se može dobiti droga

Osumnjičeni 27-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku
foto-1 PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim državljaninom Republike Srbije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Sumnja se da je osumnjičeni početkom travnja nabavio veću količinu tableta Belbien od 10 mg te Rivotril od 2 mg. Navedene tablete sadrže tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga te se nalaze na popisu psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga, a sve s ciljem da ih stavi u promet odnosno da ih neovlašteno proda i učini dostupnim krajnjim konzumentima droga.

Policijski službenici obavili su pretragu doma i drugih prostorija kao i pretragu pokretnih stvari kojima se koristi osumnjičeni na području Peščenice te je pronađeno 276,800 komada Belbien tableta od 10 mg te 19,800 tableta Rivotril od 2 mg.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici u zakonskom roku su predali osumnjičenog pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Crna kronika
Grad Zagreb