Zagreb VINOcom okupio više od 300 izlagača

Dvodnevni Festival održava se s ciljem afirmiranja vinogradarsko-vinske djelatnosti i proizvođača vina i hrane iz naše zemlje, kao i iz susjednih zemalja te šire Europe
Vinocom2019 (1)

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Olivera Majić otvorila je u hotelu Esplanade 14. međunarodni festival vina i kulinarstva Zagreb VINOcom 2019., što se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Uz zamjenicu Oliveru Majić, Uzvanike i izlagače pozdravili su i potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Dragan Kovačević, zatim tajnik Veleposlanstva Slovačke – ovogodišnje zemlje partnera festivala – Jan Štark, te izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske i pomoćnik ministrice poljoprivrede Zdravko Tušek.

Dvodnevni Festival održava se s ciljem afirmiranja vinogradarsko-vinske djelatnosti i proizvođača vina i hrane iz naše zemlje, kao i iz susjednih zemalja te šire Europe. Na Festivalu, koji je postao najuspješniji u ovome dijelu Europe, ove godine izlaže više od 300 izlagača proizvođača i trgovaca: vina, pršuta, sira, ulja, kulena, slatkih delicija i drugih proizvoda iz Hrvatske i svijeta.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo