#Humanitarka 9 za Nou Kokanovića

VIDEO/FOTO: Gorenc transporti napokon otišli do kraja na Humanitarki

Što reći na kraju svega; ništa više nego jedno veliko hvala svima i vidimo se dogodine na jubilarnoj desetoj Humanitarki
DSC_5771

Spušten je zastor na još jednu Humanitarku, devetu po redu koja se ove godine igrala za Nou Kokanovića. Betonac u Cvjetnom naselju i ovoga je puta bio središte pozitivne energije, dobre zabave, kvalitetnog hakla i jednog plemenitog cilja kojem su se odazvali brojni Goričani.

I dok se na betoncu vodila bitka za trofej i “ime na zidu”, oko terena pozitive, pjesme i druženja nije nedostajalo. Već tradicionalno uoči finala upaljenje su baklje, a sve je ove godine dodatno obogaćeno i vatrometom, koji je obasjao nebo iznad Cvjetnog naselja.

Nakon cjelodnevnog razigravanja na “vrućem” betoncu Cvjetnog naselja do kraja su otišli Gorenc transporti i Polj Prom. Daniel Gorenc skupio je nikad mlađu ekipu, no dečki su pokazali breški karakter i otišli su do kraja na veliku radost okupljenih, ali i voditelja te alfe i omege ekipe, Daniela Gorenca koji je u dva navrata gubio finale.

Ovoga puta sreća je bila na njegovoj strani. Nakon regularnih 20 minuta rezultat je bio 1:1, pri čemu su Gorenci izjednačujući pogodak postigli u posljednjim trenucima susreta, koji je odlučen udarcima sa sedam metara gdje su više mirnoće imali Brežani koji su podigli pobjednički trofej.

Iz pobjedničke ekipe bio je i najbolji igrač Luka Sedlaček, kojem je pripao Trofej Domagoj Matezović koji se po preminulom članu Goričana dodjeljuje najboljem igraču turnira.

Što reći na kraju svega; ništa više nego jedno veliko hvala svima i vidimo se dogodine na jubilarnoj desetoj Humanitarki.

Sport
Velika Gorica