VIDEO: Dragi nastavnici hvala vam na svemu, uživajte u mirovini!

Zagrebačka županija prigodno nagradila nastavnike koju su tijekom 2020., 2021. i 2022. otišli u mirovinu

Zagrebačka županija je u velikogoričkom hotelu Garden Hill organizirala svečani prijem za 127 učitelja, nastavnika i profesora koji su kroz radni vijek podučavali djecu, a tijekom 2020., 2021. i ove godine otišli u mirovinu.

-Nastavljamo tradiciju da se svim našim nastavnicima koji odlaze u mirovinu zahvalimo na radu i na svemu onome što su napravili za djecu Zagrebačke županije. Za svakog od njih smo pripremili i simboličan poklon, darovnu karticu u iznosu od 1.500 kuna. Svi znamo koliko je poziv nastavnika važan, koliko je to bitno za djecu i sve nas jer oni su nas izveli u život i pokazali nam pravi put- istaknuo je zamjenik župana, Damir Tomljenović.

U ime prisutnih nastavnika obratila se Evica Šajgo, profesorica tehničke kulture u Osnovnoj škole Eugena Kumičića, koja je nakon 44 godine i 9 mjeseci rada otišla u zasluženu mirovinu.

-Ponosna sam na sve silne generacije koje su postigle velike uspjehe. Svi ti zreli ljudi, uvijek se sjete svojih učitelja, a to zadovoljstvo nam nitko ne može oduzeti- istaknula je Šajgo te poručila svojim mladim kolegama neka budu strpljivi i ustrajni.

Najljepšu zahvalu nastavnicima uputili su im njihovi nekadašnji učenici.