Male tajne kuhara

Uz ove sastojke mljeveno meso možete učiniti još sočnijim

Za sve ljubitelje mesnih okruglica i faširanaca
meat-balls-50929_1280

Ako ste ljubitelj mesnih okruglica ili faširanaca, otkrivamo vam sjajan trik koji će ovako pripremljeno mljeveno meso učiniti još sočnijim.

Ako ste jedan od onih kuhara koji u smjesu dodaju krušne mrvice, nudimo vam tri ukusnije varijante uz koje će ove mesne okruglice ili punjene šnite učiniti još sočnijim.

Ako niste dodali krušne mrvice ili neku od sljedećih namirnica, preporučujemo da počnete, piše Stvar okusa, a prenosi Krstarica.

Što se dodaje mljevenom mesu?

Ljubičasti luk

Umjesto krušnih mrvica upotrijebite izmiksanu glavicu luka. Ne samo da se polpete i faširanci neće raspadati, nego će biti i puno ukusniji.

Zobena kaša

Zobene pahuljice namočite u mlijeku, pa kada nabubre dodati smjesu u mljeveno meso. Bit ćete oduševljeni.

Gris

Također, krušne mrvice možete zamijeniti grisom koji će poboljšati okus.

Ima još jedna bitna stvar, a to je da meso prije prženja odleži oko pola sata u hladnjaku, prenosi N1.

Hrvatska
Zanimljivosti