Uvjerljivi Gradići nastavili s dobrim proljetnim izdanjima

Kod Sutle Laduč Gradići su slavili s 4:1

Nakon poraza na startu proljetnog dijela od Topuskog nogometaši Gradića nisu gubili glavu. Znao je trener Marko Biljan da se dobar rad mora kad tad vratiti. I vratio im se u punoj mjeri jer u posljednje četiri utakmice momčad je osvojila 10 od 12 bodova, pri čemu su u susretima s izravnim konkurentima Libertasom i danas Sutla Ladučem upisane pobjede. Naročito uvjerljiva bila je današnja u gostima u Laduču, gdje su izabranici Marka Biljana slavili s 4:1.

Domaćin je poveo iz kaznenog udarca, no do odlaska na odmor Krstanović i Sudar preokreću rezultat na stranu Gradića, koji početkom nastavka ostaju bez isključenog Cindrića, no to ih nije obeshrabrilo, jer Sudar i Turkalj zaključuju sjajnu partiju Gradića novim golovima za veliko i zasluženo slavlje.

Vodeći Samobor prošao je neokrznuto kroz Stupnik gdje je slavio s 2:1, dok je drugoplasirana Sava u gostima kod Rugvica Save 1976 pobijedila s 5:1. Istim je rezultatom TOP porazio Zelinu, a bodove u gostima osvojila je i Moslavina koja je s minimalnih 1:0 bila uspješnija od Lekenika. Susret između Libertasa i Mraclina odgođen je zbog pretopljenog terena u Novskoj.

Sutra od 16,30 sati igraju GNK Tigar Sveta Nedelja-Croatia.