Utvrđuje se identitet troje proginulih u prometnoj nesreći u Ogulincu

U prometnoj nesreći smrtno su stradali vozač i dvije nepoznate osobe, koje su se kao putnici nalazili u tom automobilu
Mjesto teške prometne nesreće u Ogulincu gdje su poginule dvije odrasle osobe i dijete Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Policija i dalje utvrđuje identitet troje poginulih u osobnom automobilu zagrebačkih registracija, u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu u mjestu Ogulinec, na području Velike Gorice, izvijestila je zagrebačka policija.

Višesatnim očevidom je utvrđeno da se jučer, oko 17 sati u Ogulincu, za sada nepoznati vozač osobnog vozila Ford Fokus zagrebačkih registracija, kretao Zagrebačkom ulicom u smjeru jugoistoka. U jednom trenutku vozilo je s prometnice skrenulo na meki teren i naletjelo na metalni nosač prometnog znaka, a potom na betonski most kanala, priopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke.

Uslijed toga došlo je do nekontroliranog prevrtanja i izlijetanja vozila na makadamsku površinu gdje se vozilo prevrnuo na krov i zaustavilo. U prometnoj nesreći smrtno su stradali vozač i dvije nepoznate osobe, koje su se kao putnici nalazili u tom automobilu.

Tijela troje poginulih prevezena su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu radi obdukcije i utvrđivanja identiteta, naveli su iz PU zagrebačke.

Crna kronika
Grad
Hrvatska
Velika Gorica
Zagrebačka županija