Veliki povratak omiljene biciklijade

UPOZNAJ BOLJE TUROPOLJE: U tijeku prijave za Turopoljsku milju

VG TUR TEAM nakon četiri godine pauze vraća svima omiljen cikloturistički maraton - Turopoljsku milju, koja će 8. lipnja doživjeti svoje peto izdanje
65969775_2855034681205064_3675167540541128704_n Facebook VG TUR TEAM

VG TUR TEAM nakon četiri godine pauze vraća svima omiljen cikloturistički maraton – Turopoljsku milju, koja će 8. lipnja doživjeti svoje peto izdanje. Moto biciklističkog druženja je ”Upoznaj bolje Turopolje”, a uz promociju turopoljskih znamenitosti i baštine, želja organizatora je potaknuti što veći broj sudionika na aktivan život u biciklizmu.

-Ove godine pripremili smo novu rutu s četiri dobro poznata stajališta.Biciklijada nije natjecateljskog karaktera, ali bez obzira na to biciklističko – avanturistička Udruga VG TUR TEAM priskrbila je sredstva za veliki broj nagrada čiji će se dobitnici saznati izvlačenjem na tomboli. Za sve sudionike pobrinuli smo se da imaju okrjepu kiflice,voće i vodu na stajalištima a na samom kraju manifestacije svi sudionici će uživati u gulašu, roštilju i sladoledu- rekao nam je ispred Udruge Mario Oljača, koji je i jedan od osnivača VG TUR TEAMA.

Novost je da će 5. Turopoljska Milja imati i humanitarni karakter, jer Udruga je dogovorila suradnju s Udrugom Veliko Srce Malom Srcu, gdje će dio sredstava od kotizacija ići za potrebe Udruge, koja će u Pleškoj ulici gdje su start i cilj imati i svoj štand na kojem će se uz donaciju moći uzeti majica i ostali rekviziti Udruge.

Prijave za sudjelovanje su otvorene, a prijaviti se možete putem LINKA. Budući da je broj sudionika ograničen požurite s prijavama.

Kotizacija je 10 eura za online prijave te 15 eura za prijave na dan biciklijade, dok mlađi od 16 i 65+ godina ne plaćaju kotizaciju.

RASPORED:
8:00 Okupljanje i podjela brojeva u Pleška ulica 38
9:30 Kratko upoznavanje s rutom i manifestacijom
10:00 Start biciklijade
16:00 Predviđeni dolazak na cilj
Od 16:00 – druženje uz hranu i piće te zabavni program

Događanja
Velika Gorica