Svakog četvrtka na Jarunskoj tržnici

U Zagrebu počinje projekt ekološke tržnice, sudjeluje i pet proizvođača iz Zagrebačke županije

Ovim projektom želi se omogućiti potrošačima da na jednom mjestu kontinuirano mogu nabavljati svježe i prerađene domaće ekološke proizvode, a proizvođačima ekoloških proizvoda da nađu stabilno tržište
38478-52769-636523136305386205povrce

Zagrebački holding, podružnica Tržnice Zagreb u suradnji s Gradom Zagrebom i Zagrebačkom županijom pokreće u četvrtak, 6. lipnja, ekološku tržnicu na Jarunskoj tržnici na kojoj će se svakoga četvrtka do 11. srpnja od 16 do 20 sati predstavljati domaći proizvođači prehrambenih proizvoda s ekološkim certifikatom.

U sklopu projekta ekološke tržnice predstavit će se i 5 proizvođača s područja Zagrebačke županije i to: OPG Hujić i OPG Zdenka Dodig s povrćem, Etix-eko d.o.o. s mikro povrćem, OPG Ivica Babojelić s haskapom i borovnicama te OPG Volarić s medom.

Ovim projektom želi se omogućiti potrošačima da na jednom mjestu kontinuirano mogu nabavljati svježe i prerađene domaće ekološke proizvode kao što su voće, povrće, sokovi, džemovi, pčelinji proizvodi i drugo, a proizvođačima ekoloških proizvoda da nađu stabilno tržište.

Događanja
Grad Zagreb
Zagrebačka županija