U Velikoj Gorici 24 oboljela, sutra na kućne adrese stiže letak sa svim važnim informacijama

Kako je izvijestio Stožer civilne zaštite Grada Velika Gorica, na području grada 24 osobe zaražene su COVIDOM-19. U odnosu na jučer to je povećanje za 4 osobe. Upravo zbog toga još jednom se apelira „ostanite doma i čuvajte sebe i druge“

Kako je izvijestio Stožer civilne zaštite Grada Velika Gorica, na području grada 24 osobe zaražene su COVIDOM-19. U odnosu na jučer to je povećanje za 4 osobe. Upravo zbog toga još jednom se apelira „ostanite doma i čuvajte sebe i druge“.

-Nalazimo se u trećem tjednu u kojem živimo u posebnom režimu. Vitalne stvari u gradu funkcioniraju, no sada je ipak najvažnije da mislimo na zdravlje svih nas. Ovo je vrijeme u kojem trebamo razmišljati kako pomoći svima- istaknuo je gradonačelnik Dražen Barišić zahvalivši se svima koji pomažu u ovim danima.

-Donijeli smo prvi paket gospodarskih mjera vrijedan 6 milijuna kuna, a sada je u pripremi drugi koji će biti vrijedan 2 milijuna kuna- istaknuo je gradonačelnik te poručio kako od sutra na kućne adrese dolazi letak sa svim najvažnijim informacijama o koronavirusu i svim potrebnim telefonskim brojevima.

-Budimo odgovorni, vodimo računa jedni o drugima i čuvajmo zdravlje- zaključio je gradonačelnik Barišić.