U petak Noć borilačkih sportova

Početak je najavljen za 19 sati!

Noć borilačkih sportova nakon prošlotjedne odgode i dvogodišnje pandemijske pauze ponovno pod svjetla reflektora stavlja najbolje od borilačkih vještina u Velikoj Gorici.

Tradicija prezentacije borilačkih sportova nastavit će se tako u petak 13. svibnja na staroj lokaciji Parka dr. Franje Tuđmana gdje će se publici predstaviti Karate klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, Judo klub Kokica, Taekwondo klub Velika Gorica, Hrvački klub Velika Gorica 1991, Boksački klub Velika Gorica, a kao posebni gosti i Hrvatska hrvačka reprezentacija. Sve skupa začinit će i Megablast, a početak je najavljen za 19 sati!

Sportski dosezi goričkih borilačkih klubova prelaze granice Hrvatske, a klubovi okupljaju na stotine mladih koji žive sportskim životom uz mnoga odricanja. Noć borilačkih sportova prilika je da se predstave sportski dosezi klubova – od najranije dobi polaznika koji tek koračaju prve sportske korake pa sve do svjetski priznatih sportaša koji osvajaju najprestižnija natjecanja u Europi i svijetu.

Uz sportske demonstracije u ringu i na borilačkoj površini „tatamiju“ posebnu atraktivnost ovoga događaja donosi što se održava na otvorenom prostoru pod noćnim nebom, u borilačkoj areni u kojoj se mogu vidjeti hrvački, karate i taekwondo potezi te boksačke amaterske borbe.

-Višegodišnja tradicija i vjerna publika koja prati naše klubove jamac su da nas i ove godine čeka velika sportska večer u kojoj u prvi plan stavljamo naše sportaše- poručio je predsjednik organizacijskog odbora Ervin Kolarec.