Dolijao serijski razbojnik

U mjesec dana opljačkao sedam trgovina

U trgovine bi dolazio maskiran i naoružan nožem
noz-1

Dovršeno je kriminalističko istraživanje provedeno nad 35-godišnjakom kojega se tereti za sedam razbojstava, od čega je jedno ostalo u pokušaju.

Spomenuti je, od 20. veljače do 22. ožujka, maskiran dolazio u trgovine na području Kruga, Trešnjevke, Trnja, Peščenice i Dubrave gdje je zaposlenicima prijetio oštrim predmetom te krao novac. Također, u jednom danu, 21. ožujka, počinio je čak dva razbojstva na području Rudeša i Vukomerca, a bezuspješno je ponovno pokušao opljačkati trgovinu na Trnju u čemu je uspio dan ranije. Policija mu je uz to prišila i kako je u mjesec dana dvaput opljačkao istu trgovinu na Krugama.

Materijalna šteta cijeni se na oko 1690 eura, a po dovršetku istraživanja, osumnjičeni je, uz posebno izvješće, predan pritvorskom nadzorniku.

Policija je, također izvijestila je o dva odvojena razbojstva koja su se dogodila na području Dubrave i Trešnjevke. Nakon što su s polica ukrali proizvode u prodavaonici parfema u Ulici Rudolfa Kolaka, dvojica pljačkaša suprotstavili su se zaposlenici koja ih je pokušala zaustaviti te pobjegli s robom u vrijednosti više stotina eura, dok je u Ozaljskoj ulici neznanac zaposlenici ljekarne zaprijetio oštrim predmetom te ukrao nekoliko stotina eura.

Crna kronika
Grad Zagreb