Pao je i lider

U-12 ekipa Udarnika izborila Završnicu Prvenstva Hrvatske

Prva je to Završnica za ovu generaciju igračica
Facebook ŽRK Udarnik

Iza ŽRK Udarnik izuzetno je uspješan vikend koji je zaključen uvjerljivom pobjedom seniorske ekipe protiv Omišlja. No, za sjajne vijesti pobrinule su se i mlađe dobne kategorije koje su jučer uspjehom odradile turnir u Gospiću gdje je ekipa U-14 osvojila zlato, a U-12 ekipa srebro.

Bila je to dobra uvertira U-12 ekipe za današnji predzadnji krug Državne lige u kojem su mlade rukometašice Udarnika osvojile četiri boda kojima su osigurale Završnicu Prvenstva Hrvatske u Poreču. Mlade Kurilovčanke najprije su iznenadile neporaženi Rudar svladavši ga s 19:17, dok su u drugom susretu s uvjerljivih 24:10 svladale Buzet.

-U 16 odigranih utakmica ostvarili smo 13 pobjeda, dva poraza i jedan neriješen rezultat, te su još dvije utakmice pred nama (Gospić, Zamet) prije kraja kvalifikacija. Nakon toga slijedi nam natjecanje s najboljim ekipama u Hrvatskoj! Jos jednom, čestitamo djevojčicama na odličnoj sezoni i prvoj Završnici PH, koju su svojim radom i trudom zasluženo izborile- poručili su iz ŽRK Udarnik.

Sport
Velika Gorica