Turopolje misli ozbiljno, stoti rođendan žele dočekati u višem rangu

Ovi dana klupska Uprava naročito je aktivna po pitanju predstavljanja novopridošlih igrača

Najstariji turopoljski nogometni klub je NK Turopolje, koji je osnovan 1924. Već sada klupska Uprava na čelu s Marijem Filipovićem radi sve potrebne predradnje, kako bi se stota obljetnica dočekala u sjajnom ozračju. Želja je dakako viši rang natjecanja, no u klubu postepeno grade pozitivnu priču koja svakim danom ima sve više poklonika.

-Želja nam je da u narednih godinu i pol dana pokušamo izboriti ulazak u Jedinstvenu županijsku ligu. To bi zaista bio sjajan uspjeh za stoti rođendan kluba, koji ćemo proslaviti 2024. No, osim na slaganju igračke križaljke aktivni smo i na svim ostalim poljima, pa smo tako pojačali i Upravu, a radimo i na infrastrukturi, gdje nam je želja izgradnja manje tribine- priča nam predsjednik Mario Filipović, koji je zajedno s ostatkom ekipe u kratkom vremenu podigao klub na jednu zavidnu razinu.

-Želimo klubu dati jedan veći korak i značenje. Ljudi to vide i prepoznaju, a sve to doprinosi stvaranju sve pozitivnije atmosfere- naglašava Filipović.

Ovi dana naročito su aktivni po pitanju predstavljanja novopridošlih igrača. Nakon što su uspjeli dogovoriti povratak Ivana Jambrešića, Roberta Zorića, Željka Josića i Dine Cote, novim igračem kluba s Leštata postao je i Adrian Perić, a dogovoren je i nastavak suradnje s dosadašnjim trenerom Vladom Horvatom.

-Idemo dalje zajedno, mi smo zadovoljni s trenerom, a on s našim radom tako da nastavljamo dalje na obostrano zadovoljstvo. Uspjeli dogovoriti već pet igrača, a želja nam je i jedan kapitalac kako bi imali još konkurentniju momčad, od koje očekuje iskorak u odnosu na sezonu za nama- rekao nam je čelni čovjek Turopolja.

Inače, NK Turopolje danas je domaćin Plenuma klubova 1. ŽNL-Istok, dok je početak priprema zakazan za 27. srpnja.