Traje 20. izdanje Gastro Turopolja : Za vikend vas očekuje festival crafta i dobra glazba

Na prostoru oko Muzeja posjetitelji će imati prilike uživati u 5. Velikogoričkom festivalu crafta na koji stiže devet pivovara
242921295_101308985658259_5324182143353153374_n Facebook Gastro Turopolja

Festival hrane, gastronomije i tradicijske kuhinje Velike Gorice i Turopolja u punom je jeku, a 16. i 17. listopada proslavit će svoje 20. izdanje.

Gastro tjedan počeo je 11. listopada kada su vrata otvorili velikogorički restorani. Našlo se tu puno imena poput Bistro Babrige, Ugostiteljskog obrta Grof, Izletišta Ključić brdo, Bistro Kaktusa, Restorana Modena, Restorana Mon ami, Pivnice Turopolje i mnogih drugih koji su posjetiteljima ponudili najfinije specijalitete domaće kuhinje po promotivnim cijenama.

U sklopu Festivala  očekuje vas Gospodarski sajam na kojem svoje proizvode poput sireva, meda, likera, domaćih kolača, kozmetike te drugi suvenira i rukotvorina predstavljaju mali poduzetnici.

Na prostoru oko Muzeja posjetitelji će imati prilike uživati u 5. Velikogoričkom festivalu crafta na koji stiže devet pivovara: Hajsonberg, Devetka craft, Beckers Craft brewery, Lokalna craft pivovara i ostale.

Osim dobre hrane i pića, vikend program bit će bogatiji za nastup PipsChips & Videoclips-a te folklornog programa koji će se održati u nedjelju.

Događanja
Grad
Hrvatska
Izbor urednika
Velika Gorica
Zagrebačka županija