Prišao mi je, vrijeđao građane koji su davali potpise, bio izuzetno agresivan, ometao me u radu te pokušao oteti liste s potpisima. Uz to
Hvala svim Zagrepčankama i Zagrepčanima koji su nam dali podršku za novi mandat razvoja i nezaustavljivu borbu za pravedan i uređen...
Kritizirao je izostanak hitnih reakcija gradskih i državnih institucija, istaknuvši da su roditelji prisiljeni javno istupati, često u...
Umjesto najavljene novinarke i ratne izvjestiteljice Nade Prkačin, Jonjićevi zamjenici bit će povjesničar Stjepan Bekavac i Tomislav Jelić...
Možete li nam se malo predstaviti? Znamo vas iz sporta, iz Karate kluba Mladost, ali ste aktivni i na drugim područjima? Vodim pet udruga
Stožer Marije Selak Raspudić naručio je anketu za lokalne izbore u Zagrebu koju je, od 14. do 17. travnja, provela agencija Ipsos na uzorku
Nezavisni kandidat Servusa za gradonačelnika Zagreba, Davor Bernardić, zahvalio je Jerkoviću i Fokusovcima na podršci. – Zahvaljujem...
Tom prilikom istaknuo je kako će u nadolazećim danima staviti lokalne izbore po strani kako bi građani najveći kršćanski blagdan proveli u...
U svom obraćanju osvrnuo se na razloge zbog kojih je zakoračio u politiku, naglasivši kako je nezadovoljstvo razvojem općine i nedostatak...
Među njima je i navodno platforma Servus Zagreb ali i nekadašnji Bandićevi suradnici Ivica Lovrić i Pavle Kalinić, čime je, kako ističu iz...
SDP-ov Mihael Zmajlović rekao je kako će se, bude li izabran za župana Zagrebačke županije, zalagati za bolja prometna rješenja i...
Otkako je postao savjetnik u jednoj generalskoj tvrtki, ta je firma procvjetala. Strah me da ga NASA ne ukrade koliko je ‘stručan’. On više
U Zagrebu je službeno započela kampanja za lokalne izbore, a prvi dan prikupljanja potpisa obilježili su javni nastupi ključnih kandidata...
Ovo je povijesni trenutak za Zagrebačku županiju – prvi put su se sve političke snage od centra pa nadesno okupile bez uvjeta i podjela
Pokazali smo hrabrost prije četiri godine i imamo hrabrosti i sljedeće četiri godine raščistiti sve te klijentelističke veze koje su se...
Najveći problem u gradu Zagrebu je prometna zagušenost, tako da je logičan izbor profesora Marka Periše. Zagreb se nalazi u dosad...
U jeku afera i političkog kaosa, želim poručiti građanima da ne moraju birati između nedjelotvorne vlasti i onih koji ju žele zamijeniti, a...
Pozivam sve Zagrepčane kojima je stalo do našeg grada, a nezadovoljni su aktualnom gradskom upravom, da podrže moju kandidaturu i stranku...
Predsjednik BUZ-a Milivoj Špika na konferenciji za novinare upozorio je da trenutna zagrebačka vlast za umirovljenike nije napravila ništa...