Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Marija Selak Raspudić predstavila je u srijedu Milku Rimac Bilušić kao svoju kandidatkinju za...
Nezavisni kandidat za gradonačelnika Ivanić-Grada, Marijan Lukač, predao je službeni dopis Ministarstvu zaštite okoliša i zelene tranzicije...
Nakon odrona na Jakuševcu, gradonačelnik Tomašević izašao je u javnost s vizualizacijama tobožnjeg CGO-a. Vidjeli smo to već i ranije, kao...
Kako navodi Rosenzweig, sljedeći “claim to fame” Dalije Orešković mogao bi biti proces za skidanje saborskog imuniteta, ukoliko zagrebački...
Na izbore u Zagrebu zajedno izlaze Možemo! i SDP, čiji je predsjednik Siniša Hajdaš Dončić također bio na predaji potpisa zajedničkog...
Predsjednici gradskih organizacija šest stranaka HDZ-a, HSU-a, HSLS-a, HSS-a, SKNL i BM365 Idemo delat!, potpisali su na Ključić brdu...
Zanimljivo je da Sandra Benčić i zagrebački HDZ-ov kandidat Mislav Herman dijele istu metu. Možemo! me optužuje da sam igrač HDZ-a, dok me...
Tako je Jonjić u ožujku objavio kako kreće u bitku za grad Zagreb, a njegovu kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika na lokalnim izborima...
U Vrbovcu je potpisa koalicijski sporazum za predstojeće lokalne izbore za župana Zagrebačke županije. Sporazum su sklopili Stjepan Kožić –...
Marko Magdić, aktualni načelnik Križa istaknuo je kandidaturu za novi, četvrti mandat općinskog načelnika. Magdić je na čelu Općine od...
Vrbovec ima potencijal da postane ogledni primjer uspješno povezanog grada – ne samo sa Zagrebom, već i unutar županije. Ali potencijal sam...
Herman ističe da Selak Raspudić inače redovito odgovara na svaku prozivku, uspoređujući njezinu svakodnevnu prisutnost u javnim raspravama...
Aktualni gradonačelnik Velike Gorice, Krešimir Ačkar, u kratkom je roku prikupio dovoljan broj potpisa za svoju novu kandidaturu. Prema...
Zeleno-lijevi savez Možemo-SDP osvaja gotovo 40% glasova i uvjerljivo vodi. HDZ-DP slijedi s tri puta slabijom potporom od 13%. Neodlučnih...
Ivica Lovrić i njegovi suradnici danas su na više lokacija u Zagrebu aktivno varali građane i kršili Zakon o lokalnim izborima, priopćili...
Prišao mi je, vrijeđao građane koji su davali potpise, bio izuzetno agresivan, ometao me u radu te pokušao oteti liste s potpisima. Uz to
Hvala svim Zagrepčankama i Zagrepčanima koji su nam dali podršku za novi mandat razvoja i nezaustavljivu borbu za pravedan i uređen...
Kritizirao je izostanak hitnih reakcija gradskih i državnih institucija, istaknuvši da su roditelji prisiljeni javno istupati, često u...
Umjesto najavljene novinarke i ratne izvjestiteljice Nade Prkačin, Jonjićevi zamjenici bit će povjesničar Stjepan Bekavac i Tomislav Jelić...
Možete li nam se malo predstaviti? Znamo vas iz sporta, iz Karate kluba Mladost, ali ste aktivni i na drugim područjima? Vodim pet udruga
Stožer Marije Selak Raspudić naručio je anketu za lokalne izbore u Zagrebu koju je, od 14. do 17. travnja, provela agencija Ipsos na uzorku