Riječ je o suradnji s Blokom umirovljenici zajedno (BUZ), a lista je predana Gradskom izbornom povjerenstvu na Zagrebačkom velesajmu. –...
Na Velesajmu je Gradskom izbornom povjerenstvu, uz gradonačelničku kandidaturu, predao i listu za Gradsku skupštinu Grada Zagreba. Uz...
Zagreb mi je toliko na srcu da od njega ne mogu dići ruke niti odustati od borbe za njegovu budućnost, poručio je Renato Petek
Nemam potrebu komentirati tuđe izjave. Ako me pitate politički, hoćemo li koalirati s Možemo – ne, nećemo koalirati s Možemo, poručila je...
Koalicija stranaka Pravo i pravda – Agrameri, nezavisna lista, u petak je predala kandidacijsku listu za zagrebačku Gradsku skupštinu,...
Pavle Kalinić, kandidat za gradonačelnika Zagreba, poručio je da je prikupio između 7.500 i 8.000 valjanih potpisa potpore, iako je, kako...
Za rubriku “vjerovali ili ne”! Marija Selak Raspudić predlaže da stariji građani predaju stan Gradu kako bi zauzvrat dobili krevet u domu...
U izjavi medijima oštro je odbacila poziv HDZ-ova kandidata Mislava Hermana na podršku u mogućem drugom krugu izbora, ocijenivši da bi...
Uz kandidaturu Mislava Hermana za gradonačelnika Zagreba, predana je i koalicijska lista za Gradsku skupštinu, koju čine HDZ, Domovinski...
Ja vas sve lijepo pozdravljam, predali smo potpise Zagrepčanki i Zagrepčana koji žele promjene, koji nisu zadovoljni u što se grad...
-Ljevica je konsolidirana i nastupa ujedinjeno, dok je s desne strane političkog spektra prisutan veći broj kandidata, među kojima ima i...
Široj javnosti, a osobito mojim prijateljima i poznanicima, poznato je da sam bio jedan od najbližih suradnika Nine i Marije Selak Raspudić...
Koalicijska lista “Nada za Goricu”, koju čine MOST, HSP, Hrvatski suverenisti i HSS-Stjepan Radić, službeno je predala kandidaturu za...
Hrvatska demokratska zajednica predala je kandidaturu za Općinsko vijeće Općine Farkaševac i kandidaturu za načelnika Matiju Copaka. -Za...
Krešimir Ačkar i njegov zamjenik predali su u ponedjeljak poslijepodne više od četiri tisuće potpisa potpore za kandidaturu na predstojećim...
Odgovorno tvrdim da je Jonjić jedini desni kandidat. Nađite mi još jednog: Herman je politički centar, Selak Raspudić naginje lijevo od...
U Dugom Selu je održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni rezultati ulaganja Zagrebačke županije u školstvo i obrazovanje...
Mihael Zmajlović, zajednički kandidat SDP-a i platforme Možemo!, danas je službeno predao kandidaturu za župana Zagrebačke županije. Pred...
Kandidatkinje koalicije SDP-a, Možemo!, GLAS-a i DOSIP-a za čelne funkcije Grada Velike Gorice, Ivana Mlinar za gradonačelnicu i Ivana...
Zahvaljujem više od 10.000 Zagrepčanki i Zagrepčana koji su nam svojim potpisima dali povjerenje. To je jasna poruka da građani žele...
Tom prilikom istaknula je kako bi ulazak stranaka građansko-liberalnog spektra u Skupštinu bio uspjeh ne samo za Zagreb, nego i za cijelu...